Generelt

Hvilken slags mennesker får kosmetiske tandbehandlinger?

Kosmetisk tandpleje er ikke længere reserveret modeller og filmstjerner. Med nye minimalt indtrængende teknikker og smertefri behandlinger er kosmetisk tandpleje nu tilgængelig for stort set alle som er utilfredse med udseendet af deres tænder.

 

Vil det være tydeligt at se jeg har fået behandling?

Dette kommer an på hvor radikale ændringerne er men som regel vil folk som kender dig lægge mærke til forbedringen i dit smil. Andre vil lægge mærke til hvor godt du nu ser ud men ofte have svært ved at finde ud af hvorfor. Og dem som aldrig har mødt dig før vil bare synes du har et fantastisk smil!

 

Hvor meget kan man gøre?

Smil makeover

Hvis dit smil er falmet eller formørket og dine tænder har områder der er lidt tilhuggede eller slidte så kan smil makeover være dit valg af behandling. Denne kombination af tandblegning og kosmetisk konturering vil genopfriske dit smil på bare en behandling.

Hvis dine tænder ikke er egnede til blegning eller du vil have en endnu hvidere fremtoning kan du overveje porcelæns kapsler, som også kan forbedre andre kosmetiske problemer.

Selv hvis der er anseelig tab af tandoverflade resulterende i en reduktion i lavere ansigtshøjde og flere manglende tænder, er det stadig muligt at genopbygge hele tandsættet og genetablere funktion og fremtoning.

 

Øjeblikkelig orthodontri

Mange voksne foretrækker ikke at bære bøjle i 1-3 år og vælger derfor i stedet øjeblikkelig orthodontri. Speciallavede porcelæns kapper eller kroner bliver brugt til at rette sammentrykkede tænder, reducere udrugning af tænder eller samle mellemrum. Dette koncept er blevet udviklet til nye niveauer i de seneste år og gør overraskende radikale og naturligt udseende ændringer mulige.

 

Tand erstatning

Implantater og nye æstetisk bro teknologier sikrer at selv hvis du har manglende tænder er der stadig ideelle æstetiske behandlinger tilgængelige til at genoplive dit smil.

 

Fuld mundrekonstruktion

Selv hvis der har været anseelig tab af tandoverflade resulterende i en nedsat flade højde og flere manglende tænder er det stadig muligt at genopbygge hele tandsættet og genetablere funktion og fremtoning.

 

Penge

Er det dyrt?

Dette varierer afhængigt af services ydet og antallet af tænder der behandles. Prisen reflekterer værdien af den tid det tager og færdigheden af tandlægen samt udstyret og materialet brugt. Vores klinik er totalt opsat til kvalitet, derfor også vores eksklusive fem års garanti.

Vores klinikkers mange tilfredse kunder er vidner på værdien af deres investering, som i mange tilfælde har forstærket livskvalitet ved at forbedre jeg-billede og selvværd.

Honorar diskuteres åbent og klienter gives en behandlingsplan med en fuld trin for trin forklaring ved konsultationen.

 

(upper right)
Kosmetiske Proteser

Tandlimning

 

Sundhed & Velvære

 

Vil behandlingen gøre ondt?

 

Vi bestræber os på at gøre hele oplevelsen så afslappet og stress fri som muligt. Moderne teknikker betyder at selv hvis du får brug for en lokalbedøvelse, kan dette gøres med et minimum af ubehag.

 

Behøver jeg passe ekstra på eller ændre spisevaner efter behandling?

 

Porcelæn kapper og kroner plettes ikke og er designet til at klare så meget slid som dine naturlige tænder. Men du bør aldrig bruge dine tænder som værktøj – såsom at knække nødder eller åbne flasker. Klienter bør følge en normal mundhygiejne rutine for at maksimere levetiden på deres egne tænder såvel som nye genoplivninger.

 

Tid

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

 

Dette afhænger af hvilken behandling der er påkrævet efter første konsultation. Som en guide kan større forandringer på smil, inklusive porcelæns kapper, som regel færdiggøres på en uge.

 

Hvor længe vil mit nye smil vare?

Levetiden på dit nye smil afhænger direkte af hvor godt du passer på det. Et efterbehandlingsprogram vil blive anbefalet for at promovere sundheden af dine tænder og gummer. Som vejledning, i tilfælde af kapper eller kroner, antager vi at de holder i mindst 15 år. Vi anbefaler at tandblegnings behandlinger bliver gentaget hvert 2-3 år.

 

 

 

Hvorfor Tyrkiet?

  885  
Et tand implantat er designet til at erstatte den manglende rod og til at holde den kunstige tand ...
 885 
Et tand implantat er designet til at erstatte den manglende rod og til at holde den kunstige tand på plads. Tand Implantat Som Erstatning For ...
  979  
Vejledning; Bemærk venligst at du muligvis ikke vil kunne deltage i visse aktiviteter efter du har ...
 979 
Vejledning; Bemærk venligst at du muligvis ikke vil kunne deltage i visse aktiviteter efter du har modtaget din medicinske behandling. Din læge kan ...
  947  
Tyrkiet er ved at blive en af de førende medicinske turist destinationer for patienter der rejser ...
 947 
Tyrkiet er ved at blive en af de førende medicinske turist destinationer for patienter der rejser udenlands for medicinsk behandling, kosmetisk ...
  867  
Med lav pris på behandling og bedre sundheds faciliteter er medicinske ankomster i Tyrkiet ...
 867 
Med lav pris på behandling og bedre sundheds faciliteter er medicinske ankomster i Tyrkiet forventet fortsat at vokse i de kommende år. PRL Presse ...
  825  
”Stigende medicinsk turisme i Tyrkiet” – er et studie af den stigende popularitet af Tyrkiet som en ...
 825 
”Stigende medicinsk turisme i Tyrkiet” – er et studie af den stigende popularitet af Tyrkiet som en medicinsk turisme destination. Den globale ...
  896  
Tyrkiet er i stigende grad en populær destination for medicinsk turisme, især blandt de europæiske ...
 896 
Tyrkiet er i stigende grad en populær destination for medicinsk turisme, især blandt de europæiske turister. I 2008 modtog landet omkring 200,000 ...
  810  
Konceptet medicinsk turisme er ikke nyt. Den første dokumenterede episode af medicinsk turisme ...
 810 
Konceptet medicinsk turisme er ikke nyt. Den første dokumenterede episode af medicinsk turisme daterer tilbage tusinder af år da græske pilgrimme ...

HURTIG KONSULTATION